Dakbedekking en Zink

Dakbedekking

Aspers Installatietechniek verzorgt alle bitumineuze en kunststof platte daken. Of het nu gaat om nieuwe daken, renovaties, herstelwerkzaamheden of het onderhoud van daken, Aspers Installatietechniek realiseert al uw dakwensen.

Door het gebruik van de nieuwste technieken, ervaring en het streven naar hoogwaardige kwaliteit kan Aspers Installatietechniek u optimaal van dienst zijn.

Zinkwerk

Ook voor al uw zink- en koperwerk kunt u terecht bij Aspers Installatietechniek. Aspers in- stallatietechniek installeert en verzorgt het onderhoud aan uw dakgoten en zinken daken op traditionele wijze met behulp van de modernste technieken. Zijn uw dakgoten aan vervang- ing toe of wilt u deze preventief laten controleren, neem dan gerust 333 contact met ons op.

We zijn vertrouwd met zinken en koperen gevel- en wandbekledingen, daken, goten, hemel- waterafvoeren, maar ook ambachtelijk renovatiewerk.

Service en Onderhoud

Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw CV-ketel, Sanitaire installaties, lekkages of overige storingen en problemen? Met onze 24-uurs service staat Aspers Installatietechniek dag en 222 nacht voor u klaar om deze problemen op te lossen.

Zowel bedrijven 111 als particulieren kunnen een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Voor meer informatie en tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dakbedekking en zinkwerk

In Weert (Limburg) heeft het team van Aspers Installatietechniek dit platdak voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking. 

Na de sloopwerkzaamheden heeft Aspers Installatietechniek het dak voorzien van nieuwe isolatie. Met de nieuwste technieken wordt een boven- en onderlaag aangebracht op de isolatie. Tevens hebben wij een tweetal vierkante lichtkoepels ingebrand. Het dak is afgewerkt met een daktrim. Wilt u meer weten over dit project neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op