Verwarming en CV

Aspers installatietechniek is gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van centrale verwarmingssystemen zowel nieuwbouw als renovatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en verbindingstechnieken.

Aspers installatietechniek biedt onder andere aan:

  • Plaatsing, onderhoud en reparatie van cv-ketels, geisers en boilers
  • Leveren en plaatsen CV-ketel / geiser / boiler / heater
  • Onderhoud aan CV-toestellen
  • Aanleg en reparatie van vloerverwarming
  • Plaatsing en reparatie van radiatoren

CV installatie

Voor de vervanging van uw cv-ketel staan wij voor u klaar als officiële Remeha dealer. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de meest voorkomende merken door ons te laten geïnstalleerd. Aspers Installatietechniek combineert graag uw wensen met uw situatie. Uiteraard zijn wij bereid om geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden te bespreken.
Zoals u ziet of het nu gaat om het vervangen van uw centrale verwarmingsketel, heater, slechts een radiator of de aanleg van een vloerverwarming systeem. Voor al deze werkzaam- heden kunt u bij ons terecht.

Verwarming en CV

In Noorbeek (Zuid-Limburg) heeft het team van Aspers Installatietechniek een grote loods (totaal 290m2) voorzien van vloerverwarming.

De vloer is allereerst bedekt met isolatie. Vervolgens zijn er draadstaalnetten (10×10) geplaatst. Op deze draadstaalnetten is de vloerverwarmingsslang aangebracht. Alle slangen zijn vervolgens aangesloten op een drietal geplaatste vloerverwarmingsverdelers. Wilt u meer weten over dit project neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op